Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Amerika - és talán a világ - egyik legnépszerűbb sorozata a hazánkban Helyszínelők címen futó széria. A három "verzióban" futó franchise már kapott egy játékváltozatot, ám a Ubisoft még nem fejezte be.

A legújabb hírek szerint a francia kiadó a New York-i helyszínelők pár nyomozását is meg szeretné játékosítani. A CSI: New York elvileg idén karácsonykor jelenik meg és az eddigiektől eltérően nem a realista megvalósításra helyezik a hangsúlyt. Helyette a képeken is látható rajzfilmes grafikára esett a választás.

 

Kép

Kép 

 

 

 

 

 

A játékban Mac Taylor és Stella Bonasera bőrébe bújva kutakodhatunk a gyilkosok után. A hírek szerint a sorozat írói kifejezetten a játék számára írtak öt bűnesetet, melyeket nekünk kell majd megoldanunk. Természetesen a legtöbb időt a helyszíneken valamint a laborban töltjük majd. Számtalan mini játékkal találkozunk, melyek segítenek egy-egy rejtély megoldásában. Érdekesség, hogy a kihallgatásokat is mi vezényeljük le, így csak rajtunk múlik, hogy lebukik-e egy hazug tanú/gyilkos.

Sajnos lehet, hogy késni fog a játéknak a megjelenése 2009 januárig
De reméljük nem fog bekövetkezni.
DVD borító: KATT IDE

************************************************************************************

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://www.rexfelugyelo.qwqw.eu

(zs93, 2009.12.25 18:24)

Nekem megvan a játék, még nem játszottam végig, csak a feléig, és elég jó játék, de egy idő után kicsit unalmassá válhat.