Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 

Képek amiket csináltam itt lehet megtekinteni, nem sok de azért legyen mit nézni.

 KATT IDE

 

Sziasztok

 

 

 

Eljött az idő, hogy én is beszámoljak a CSI kiállításról.
Kezdeném azzal, hogy nagyon tetszett, bár a Shop-ban lévő árakra nem mondanám, hogy pénztárca barátiak voltak, de ezt majd később.

 

Folytatom azzal, hogy amint beléptem az épületbe (szerény kis CSI-os sapimba), mintha egy moziba léptem volna be, annyira sötét volt, na meg nem beszélve az LCD tévékről se, azokon folyamatosan ment az adott üggyel kapcsolatos információ, na meg a közkedvelt Intro :D(rögtön dúdoltam is magamba, hogy Who are youuu)
Na de térjünk vissza a lényegre.
A feladatokra amiket csinálni kellett.
Én a csontvázas ügyet választottam, más néven a „Csont nélkül”

 

Ebben annyi volt a lényeg, hogy találtam egy rakat csontot a sivatagban, és nekünk kell kideríteni, hogy Ki? Miért? Hogyan?

 

De többet nem akarok elárulni, mivel akkor a titok is kiderül, hogy Ki? és Miért? mivel a hogyan az szerintem egyértelmű ahogy meglátjátok a csontokat :P

 

Szépen haladtam az ügynek a végére, ami hát nem annyira sok idő aki nagyon benne van a témába az olyan 10-20 perc és mér kinn is van. De azért nézelődni se árt, mivel a monitorokon folyamatosan kapjuk az infókat, és néhol még a kedvencünk is hozzánk szól.

 

Az ügyek a végén persze minden kiderül, és ügyes vagy akkor minden válaszod hibátlan.
Nekem szerencsére az lett.:P

Sajnos azért van pár negatív tényező is a dologban:

  1. Ha meg akarod örökíteni munkádat, akkor kell, hogy megvedd az Oklevelet, ami hát nem annyira drága, de hát adhatták volna simán ingyen is, szóval nem kevés mint 700-Ft.

  1.  

    Örömömre láttam, hogy végre voltak CSI-os cuccok, értem ezalatt a sapka, pohár, kulcstartó, póló, sőt még az a bizonyos kis sárga szalag amikkel szépen veszik körül a bűnügyi helyszíneket.

 

De viszont gazdagabb leszel egy ceruzával, és egy kis kemény papír hengerrel amibe teheted a kitöltött jelentést, na meg az oklevelet, ha kértél.

 

Szokásomhoz híven nem tudtam megállni, hogy ne vegyek valami kis CSI-os relikviát.

 

Ami nem volt már, mint 4 méternyi sárga szalag, és egy CSI-os kulcstartó.

 

De viszont még gazdagabb lettem egy élménnyel, amit folytattam az emeleten kialakított Magyar helyszínelők kiállításon.

 

Erről nem beszélnék annyit, csak hozzáteszem, hogy kipróbálhattam magamon, az ujjlenyomatvételt. És persze nem álltam meg, hogy faggassam szegény helyszínelő csajt, aki ezért cserébe, megajándékozott egy POLICE-os szalaggal.

 


 

Röviden ennyi lenne az én beszámolóm a kiállításról, amire mindenki menjen el, ha megteheti, mert egy igazi CSI-fannak kötelező.

 


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kiállításról

(adabanya, 2011.06.03 11:03)

Sziasztok!
Igen, az árak kicsit magasak voltak a shopban...
a kiállítás jó volt, de azért kicsit interaktívabbra számítottam...legalábbis én.
Valamiért azt hittem, hogy nem adnak meg 3-4 válaszlehetőséget és abból tippelni, túl könnyűnek találtam a megoldást így.
No de azért megérte, örülök, hogy elmentem.